Nieuws

Verkiezingsprogramma GroenLinks: Tijd voor verandering

Op 13 december hebben de leden van GroenLinks Alkmaar het verkiezings­programma 2018 -2022 vastgesteld. GroenLinks geeft in haar programma aan dat het tijd is om andere keuzes te maken. De partij kiest voor een groene, sociale, creatieve en toekomstbestendige gemeente.

Lees verder

Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen bekend!

De definitieve top 15 kandidatenlijst

De top 15 van de kandidatenlijst is bekend! Met veel trots presenteren wij het definitieve #teamvoorverandering.

Fractievoorzitter Christian Braak is verkozen als lijsttrekker: “Ik heb heel veel zin om met deze sterke kandidatenlijst de verkiezingscampagne in te gaan en onze idealen voor een groen en sociaal Alkmaar verder te verwezenlijken.”

Lees verder

Verwarde personen

In toenemende mate komen er meldingen bij de politie van mensen in verwarde toestand. In 2011 waren er 652 meldingen van overlast door verwarde mensen, in 2015 waren dat er 1361.

Lees verder

Tijd voor verandering!

Deze begroting is niet onze begroting! Duidelijk is dat er nog voor veel geknokt moet worden. Voor betere jeugdzorg en gedegen jongerenwerk. Voor meer samenhang tussen de zorgverleners en ondersteuning in de wijk. Voor een spannender cultureel aanbod met meer aandacht voor broedplaatsen. Voor meer nieuwe en betaalbare huurwoningen. Voor leefbaarheid van de dorpen en veiligere fiets- en wandelroutes. Voor vergroening van de wijken en respect voor onze parken.

Lees verder

Fakkeltocht voor verdraagzaamheid

Overhandigen fakkel Ineke Bozelie

Zaterdag 4 november vindt in het centrum van Alkmaar de derde Fakkeltocht voor verdraagzaamheid plaats. De tocht start om 18.00 uur op het Canadaplein met een spectaculaire vuuract. Vanaf 17.00 uur en na afloop zijn alle deelnemers welkom in bibliotheek Kennemerwaard.

GroenLinks steunt de fakkeltocht financieel. Daarnaast is ons raadslid Ineke Bozelie ambassadeur van het evenement. We hopen dat veel GroenLinksers meelopen.

Lees verder

Pagina's