Doe mee met onze fotowedstrijd

Houd je van fotograferen en ben je geïnspireerd door onze mooie gemeente Alkmaar? Doe dan mee met onze fotowedstrijd.

Er zijn drie categorieën:
1 Mensen
2 Natuur & landschap
3 Overig
Per categorie kun je koffie met gebak voor twee personen bij café De Vriendschap in Driehuizen winnen.

Wil je je foto('s) voor 1 september 2019 naar secretaris@groenlinksalkmaar.nl sturen?

De spelregels
Recente en herkenbare foto's van de hele gemeente Alkmaar en/of haar inwoners. Foto’s die ons verhaal van hoop, positiviteit en verandering uitbeelden en een zo breed mogelijk beeld van Alkmaar en het buitengebied geven. We denken bijvoorbeeld aan een straatbeeld en evenementen zoals treinstation, bus, fietsenstalling, kermis, Alkmaar Victorie, Sinterklaasintocht, zorgcentrum, schoolkinderen, vluchtelingen, Midwinterfeest, Lindegrachtconcert, schaatspret, etc.. Liever geen toeristische plaatjes.

Een vakjury beoordeelt de inzendingen op originaliteit, techniek, uitstraling en oog voor de samenleving om ons heen. De vakjury kiest de top 20. Deze top 20 wordt tijdens de nazomerborrel geëxposeerd. Alle aanwezigen op de borrel kunnen met stickertjes stemmen. De prijsuitreiking vindt tijdens deze borrel plaats.

Alle ingezonden foto's worden ons intellectueel eigendom en kunnen voor communicatie binnen en buiten de afdeling gebruikt worden. We geven hiervoor geen vergoeding en vermelden de naam van de makers niet.
N.B.1 Als er personen op de foto zijn afgebeeld, moet er door de fotograaf toestemming gevraagd zijn voor gebruik.
N.B. 2 Bestuurs- en juryleden zijn uitgesloten van deelname.