Doe mee

Fractievoorzitter Christian Braak
Fractievoorzitter Christian Braak

Op 21 maart haalde GroenLinks een historische uitslag bij de gemeenteraadsverkiezingen. In Alkmaar stemde ruim 6400 inwoners op GroenLinks. Ruim 13% van de uitgebrachte stemmen. Deze uitslag maakt ons blij en inspireert enorm!

Ook in Alkmaar is het hoog tijd voor verandering. Een koerswijziging is nodig. De Alkmaarse fractie en wethouder werken hier hard aan. Er is voor ons veel om voor te knokken. Zoals geen tweerichtingsverkeer op de Bierkade/Wageweg, veiligere fietsroutes, een sociale samenleving, meer groen in de wijken, betere burgerparticipatie, meer sociale woningbouw, behoud van het open landschap, klimaatverandering bestrijden, geen bomenkap in de Hout, kernen vitaal houden en meer eigen regie in de zorg. Om maar een aantal punten te noemen.

De afgelopen tijd hebben veel nieuwe mensen zich bij ons in Alkmaar aangesloten. GroenLinks nodigt iedereen uit om mee te doen. Volg ons op Facebook, kom naar onze bijeenkomsten en activiteiten. Elke week wordt onze beweging weer wat groter! Samen komen we een stap dichter bij het Alkmaar waar we met elkaar zo hartstochtelijk voor strijden: groener, eerlijker en empathischer!

Word ook actief en meld je hier aan!